VIDEO/ Farhri Balliu pasi ha buke lan duart poshtë tavolinës

Kryesore Të veçanta

Botuesi i gazetës “55”, Fahri Balliu është kapur mat nga qytetarët duke ngrënë bukë në mes të lokalit bashkë me kolegë të tjerë të tijin. Deri këtu nuk ka asgjë, por ajo që kanë mundur të fiksojnë qytetarët në videon e publikuar nga gazeta “Tema” është se ai pasi mbaron së ngrëni nuk shkon në tualet për të larë duart, por merr një bidon ujë dhe i lan poshtë tavolinës.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *