A do të ketë sërish koalicion me LSI-në? Rama: Në politikë kurrë mos thuaj kurrë…

Kryesore Lajme Politikë Slider kryesore

Në konferencën online me gazetarët, kryeministri Rama u përgjigj edhe për një mundësi për koalicion me LSI-në.

Rama tha se nuk sheh asnjë perspektivë për një rikthim në koalicion me partinë e presidentit.

Rama: Në politikë kurrë mos thuaj kurrë, por nuk shoh asnjë perspektive për një rikthimin në koalicion me partinë e presidentin, sepse konteksti i sotëm, degradimi i vazhdueshëm i asaj partie dhe detyrimet programore dhe bindja jonë, është e mjaftueshme që të flasë puna. Falë punës aleanca me popullin e bëjnë krejtësisht të panevojshme këtë diskutim. Nuk kemi asnjë arsye të bëjmë koalicion dhe asnjë arsye. Po e përjashtoj këtë.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *