A duhen bërë ndryshime në qeveri dhe cilët ministra duhen ndryshuar?

Kryesore Politikë

Kryeministri Edi Rama ka paralajmëruar që në këtë vjeshtë do të ketë dhe ndryshime në kabinetin e tij qeveritar. Sot gjatë një takimi me anëtarë të qeverisë dhe përfaqësues të tjerë të lartë, kupola drejtuese e Partisë Socialiste vendosi që të thërrasë mbledhjen e ardhshme të Asamblesë Kombëtare në datë 7 shtator. Përveç analizës së një viti qeverisje, por edhe disa angazhimeve të tjera organizative dhe elektorale, gjatë kësaj mbledhje pritet që kryeministri Edi Rama të bëjë publike dhe lëvizjet në kabinet, si përpjekje për të rifreskuar qeverisjen dhe për t’i dhënë një ritëm tjetër reformave.

 

Po sipas jush, a duhen bërë ndryshime në qeveri dhe nëse po, cilët ministra duhet të ndryshohen?

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *