Abuzimet me pronat në bregdetin e Vlorës, Taks Forca hetim për gjyqtarë e prokurorë

Kronike

Gjurma 17/04/2018

Njesia Task Forcë në Policinë e Shtetit identifikon afro 100 hekarë tokë me probleme dokumentacioni në vijën bregdetare të Vlorës.

Në hetim 7 persona, zyrtarë dhe përfitues të pronave. Nga hetimi rezulton se kanë mangësi përsa i përket pronësisë

Dhjetëra pronarë të ligjshëm kanë depozituar ankesa te platforma e bashkëqeverisjes shkruan ora news. Ndërkohë burime policore kanë shprehur dyshime se disa nga përfituesit e paligjshëm janë edhe zyrtarë të lartë në fushën e drejtësisë, si gjykatës apo prokurorë. Ora News

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *