Ambasada amerikane ka një njoftim të rëndësishëm: Ja si mund të rinovoni vizat

Kronike Kryesore

Ambasada amerikane në Tiranë ka bërë një njoftim të rëndësishëm për të gjithë ata që duan të rinovojnë vizën në SHBA. Duke e nisur me faktin që vetë konsulles Anna dhe Kennyt nuk iu pëlqen të presin në radhë, ambasada tregon se ka një program për rinovimin e vizës me postë.

“Mua dhe Kenny-t nuk na pëlqen të presim në radhë e Kenny-t nuk na pëlqen të presim në radhë! A e dini se Ambasada e Shteteve të Bashkuara Tiranë ka një program për rinovimin e vizës me postë? Shikoni me kujdes për të parë nëse kualifikoheni. Nëse po, mos prisni në radhë dhe dërgoni aplikimin tuaj me postë! 👉 #PyetAnnën”, njofton ambasada e SHBA.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *