Anëtarësoi italianët në PS, qytetari: Pyeti pak sa e kanë pensionin? Irritohet Rama: Do ta shohësh

Kryesore Lajme Politikë Slider kryesore

Kryeministri Edi Rama ditën e sotme zhvilloi një takim me një përfaqësi të disa italianëve të moshuar që kanë vendosur të jetojnë në Vlorë dhe kërkuan, sipas tij të anëtarësohen në Partinë Socialiste.

Kreu i qeverisë shqiptare e cilësoi një histori interesante njerëzore që të mbushin me energji pozitive.

Por, një qytetar, referuar italianëve i drejtohet kryeministrit në Facebook, pyeti njëherë sa e kanë pensionin ata? “E di sa e kanë po nuk e kanë ndërtuar shtetin 7 vjetet e fundit ata dhe janë fuqia e pestë ekonomike e planetit” përgjigjet Rama.

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *