Arbëreshët në Itali duke luajtur muzikë matjane, video që po shikohet shumë

Të veçanta

Arbëreshët janë komuniteti shqiptar ndoshta më i veçanti.

Ata shpesh na fascinojnë me mënyrën se si e kanë ruajtur traditën dhe gjithçka tjetër që ka të bëjë me Shqipërinë.

Së fundmi është publikuar një video e tyre teksa luajnë muzikë matjane dhe ajo është parë e shpërndarë shumë në Facebook.

Ndiqeni edhe ju.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *