Arrestimet në Shkodër, Berisha: Miqtë e tyre do t’i lirojnë

Lajme Politikë

Ish-kryeministri Sali Berisha ka reaguar ne lidhje kater arrestimet ne qytetin e Shkodres. Sipas tij, policia ka arrestuar miqte e

“Shkodra ka memorje, nuk mashtrohet! Per arrestimet qe u bene dje pas takimit te opozites, Shkodra thote: I arrestuan miqte e tyre per t’i liruar dhe kerkuar ndjese siç i kane arrestuar dhe liruar dhe kerkuar ndjese para 6 muajve, para 9 muajve, para 12 muajve!”, shkruan Berisha ne Facebook.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *