Arrestohet biznesmeni shqiptar në Itali, emri

Kronike Lajme

Agjentët e skuadrës Lëvizëse dhe Komisariatit të Vittoria kanë arrestuar Auglent Lallollari Auglent, shqiptar, 34 vjeç i kërkaur dhe akuzuar për vjedhje dhe grabitje prone, sipas Prokurorit Publik të Ragusës, pas kërkesës së të cilës, gjykata kishte vendosur “arrest shtëpie”.

Në qershor të këtij viti, policia kishte kryer një kontroll në kompaninë e Lallollarit pasi ata ishte e dyshuar për shfrytëzimin e punës së punëtorëve të bujqësisë.

Në fund të kontrollit, shqiptari ishte arrestuar për shfrytëzim të forcës së punës dhe iu nënshtrua arrestimit shtëpiak. Pas pak ditësh, ai u lirua me një masë paraprake minimale.

Me rastin e kontrollit, Lallollari u gjet në posedim të një mjeti të vjedhur dhe sendeve të tjera të vlefshme, përveç kësaj ju gjet edhe një lidhje abuzive me rrjetin e furnizimit me energji elektrike.

Hetuesit dorëzuan në Prokurorinë Publike të Raguzës një informacion të hollësishëm për krimet e kryera dhe Prokurori Publik, Santo Fornasier, vlerësoi pozitivisht burimet e dëshmive të mbledhura nga i dyshuari.

Prokurori Publik kërkoi dhe mori nga Gjyqtari për Hetimet Paraprake masën paraprake të arrestit shtëpiak për krime të ndryshme kundër pasurive. SYRI.net

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *