Autori i masakrës i lirë, Policia e Vlorës thirrje qytetarëve: Është i rrezikshëm, ikni

Kronike Kryesore

Policia e Vlorës kërkon ndihmën e qytetarëve për identifikimin sa me shpejt te vendndodhjes së autorit të krimit dhe fton ata që të telefonojnë në numurin 069 41 10 242 si dhe në munrin pa pagesë 129, duke ju garantuar anonimatin.
Policia e Vlorës sqaron se autori është i rrezikshëm dhe në rast konstatimi ti shmagen përballjes më të, por të telefonojnë policinë.

Nga informacionet e para mësohet se mes viktimave ka tre fëmijë dhe tre femra, por ende nuk është konfirmuar.

Trupat e pajetë janë dërguar në morgun e Vlorës ndërsa pritet një njoftim tjetër zyrtar nga Policia, për zbardhjen e plote të kësaj tragjedie.
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *