Ben Blushi në darkë me Endri Fugën dhe ish-ministrin e Ramës

Politikë

Ben Blushi “armiku” kryesor i Edi Ramës, njeriu që ka marrë drejtimin e Top Channel dhe pritej të bënte opozitë kundër qeverisë është fotografuar me krahun e djathtë të Edi Ramës dhe Endri Fugës.

Fotot janë marrë disa ditë më parë. Në fakt në tavolinë ndodhen 4 persona Ben Blushi, Endri Fuga, personi i tretë që ndodhet është ish-ministri i Shëndetësisë Ilir Beqaj dhe personi i katërt është një biznesmen në fushën e shëndetësisë.

Darka zhvillohet në restorantin “Graal” dhe ka qenë mjaftë e gjatë dhe miqësore.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *