Berisha: 120 kg farë kanabisi u bllokuan në Rinas, u mbajt e fshehtë nga Rama dhe Geroni

Lajme Politikë

Ish kryeministri Sali Berisha, duke iu referuar sërish mesazheve dhe informacioneve që i vijnë nga qytetarët dixhital. Këtë herë, flitet për një kontroll në Rinas që në 18 Maj ka zbuluar 120 kg fare kanabisi në thase. Por sipas Berishes, “,e urdher direkt te Rames fshihet ky krim, nderkohe thasët me faren e drogës janë zhdukur!”

Postimi i Berishës

Rama i droges dhe Geroni i tij fshehin superskandalin!

Me dt 18 maj kontrolli ne Rinas zbulon 120 kg fare kanabisi ne thase. Me urdher direkt te Rames fshihet ky krim, nderkohe thaset me faren e droges jane zhdukur!

Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital!

“Pershendetie Z.Berisha jam S D ish oficer policie po ju dergoj nje informacion te sigurte Punonjesit e policise ne Komisariatin e Policise Rinas me date 20 Maj 2018 gjate kotrollit te disa pakove te ardhura në linjën Holland -Franece -Shqipdri jane kostatuar tre thase me fara kanabisi 120 kg.Punonjesit e policise te lartepemedur i kan hapur thaset situata eshte bere alarmate se pse i keni hapur thaset.Ne Rinas ka mberritur Drejtoresha e Kufirit njekohesishtr dhe zv drejtore e pergjitheshme e policise e cila me urdher direkt te Kryeministrit ju ka bete presjon punonjesve te policise se pse i keni hapur thaset.Kjo situate eshte mbajtur sekret nuk eshte dhene as ne media.Thaset me fare ju kan thene policve qe eshte kerp dhe gjoja kan ardhur pet nje kompani amerikane.Ndersa punonjesve te pilicis jan kercenur nqse flasin policet dhe sot jan te stresuar kurse thast me fare jane zhdukur pa nam dhe nishan.Z Berisha informacioni eshte i sigurte une te dergova emrat punonjesve te policise por te lutem duhet te ngelen anonim.Kjo ngarkese ka mbrritur ne Rinas me date 18 maj dhe eshte konstatuar me date 20 maj.”

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *