Berisha: Erion Braçe ka shtrirë biznesin në lagunë

Lajme Politikë

Ish-kryeministri Sali Berisha ne nje postim te fundit ne Facebook akuzon deputetin e PS-se, Erion Brace se ka shtrire biznesin e tij ne lagunen e Karavastase.

Berisha e bazon akuzën nga një denoncim i ardhur nga qytetari dixhital. “Braçe futet thelle ne Lagunen e Karavastase! Lexoni mesazhin e qytatarit dixhital: Erion Braçja ka pjese ne kete investim, ku kjo zonë është e mbrojtuar nga Konventa Ramsar, aty ku investimi është bërë brenda në lagunë, është një ndërtim pa leje, pasi nuk jepet, por përse vallë Erion Braccja nuk e prish apo ka interesin e votave dhe pjesën e tij”.

 

Image may contain: ocean, text and water

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *