Berisha: Kryepërdhunuesi Rama çliron nga 7 vepra penale djalin e deputetit

Kryesore Politikë

 

 

 

Ish-kryeministri Sali Berisha ka akuzuar sot në mënyrë të drejtpërdrejtë pasardhësine  tij në krye të qeverisë, Edi Ramën, se ka urdhëruar çlirimin nga 7 akuza të djalit të deputetit Rrahman Rrahja.

 

Statusi i Berishës:

 

Kryeperdhunuesi Edvin Kristaq Rama çliron nga 7 vepra penale perdhunuesin e partis se tij, Rexhep Rraja!

 

Prokurori dixhital shkruan. sb

 

“Pershendetje dr dj3 nga zyra e Edi Rames doli urdheri i prere qe Rexhep Rranja te akuzohet vetëm për nenin 121/a të përndjekjes.Nderkoh qe jane shkelur ne flagrance nenet qe vijojne:

 

▪Neni 84 – Kanosja

 

– Denim me gjobë ose burgim gjer në 1 vit

 

▪Neni 90 – Dëmtime të tjera me dashje

 

– Denim me gjobë ose burgim gjer në 6 muaj

 

▪Neni 102 – Mardhenia seksuale me dhune me të rritura

 

– Denim 3 gjer në 10 vjet burgim

 

▪Neni 104 – Mardhenia seksuale ose homoseksuale me kërcënimin me përdorimin e armës

 

– Denim 5 gjer në 15 vjet burgim.

 

▪Neni 110 – Heqja e paligjshme e lirisë

 

E kap pjesa ku shkaktohen edhe lëndime fizike.

 

– Denim 3 gjer ne 7 vjet burgim.

 

▪Neni 278 – Prodhimi dhe mbajtja pa leje e armëve luftarake dhe municioneve

 

– Denim me gjobë gjer në 7 vjet burgim.

 

▪Neni 301 – Veprime që pengojë zbulimin e së vërtetës

 

-Denim me gjobë ose burgim gjer në 3 vjet.”

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *