Berisha: S’ka negociata për Shqipërinë as në 2019

Lajme Politikë

Ish-kryeministri deklaron se negociatat nuk hapen për Shqipërinë. Ish-kryeministri Sali Berisha shkon edhe më tej kur deklaron se vendit tonë i refuzohet hapja e negociatave edhe në vitin 2019. Me ane te nje statusi ne Facebook ai shkruan se negociatat nuk do te hapen as ne vitin 2019.

BerishaRefuzohet në Luksemburg hapja e negociatave me Shqipërinë ne vitin 2019! Të dashur miq, Franca, Holanda, Danimarka hodhën poshtë propozimin për hapjen ne qershor te vitit 2019 te negociatave me Shqipërinë. Mbledhja e Ministrave të Jashtëm të BE kaloi ne një pikë tjetër të rendit te ditës për të shqyrtuar mbasdite edhe propozimin gjerman te 10 kushteve dhe pa date për hapjen e negociatave me Shqipërinë.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *