Big Basta e Vesa Luma e vendosin, ikin nga Zelanda e Re për të jetuar në…

Kulturë Showbiz

Kemi dëgjuar vazhdimisht të flitet për ëndrrën amerikane, tokën e premtuar të mundësive të mëdha dhe shanseve të barabarta, megjithatë Vesa Luma dhe Big Basta zgjodhën që ëndrrën e tyre ta shijojnë akoma më larg, në Zelandën e Re. Ndërkohë që të gjithë prisnim që çifti të rikthehej në muzikë me ndonjë produksion të ri, ata vendosën të ndërtojnë jetën plot me surpriza dhe aventura në një vend, që për hir të së vërtetës nuk ka asgjë të përbashkët me Kosovën dhe Shqipërinë, ndoshta detin, edhe pse ky i yni është më i mirë. Por duket se çifti i artistëve kanë zgjedhur të rikthehen aty ku nisën gjithçkam bë Shqipëri. Siç e dini prej disa ditësh Instagram, ka shtuar një opsion të ri ‘’Ask me a question-më bëj një pyetje’’, çka ka lejuar të ndjekësit të zbulojnë shumë gjëra për VIP-at e tyre të preferuar.

Lajmin e ka dhënë vetë Vesa, pasi një prej fansave të saj e ka pyetur nëse do të riktheheshin sërish në Shqipëri. ”Do të kthehemi dhe shumë më shpejt nga sa mendoni. Tashmë do të kemi tre destinacione të përgjithshme.. do të jetojmë midis Kosovës, Shqipërisë dhe Zelandës(çfarë kombinimi). Ndërsa kohë pas kohe edhe nëpër vende të tjera të botës..pse jo’’-ka shkruar ajo. Nuk na ngelet gjë tjetër vetëm Welcome in Albania!/Living

Kemi dëgjuar vazhdimisht të flitet për ëndrrën amerikane, tokën e premtuar të mundësive të mëdha dhe shanseve të barabarta, megjithatë Vesa Luma dhe Big Basta zgjodhën që ëndrrën e tyre ta shijojnë akoma më larg, në Zelandën e Re. Ndërkohë që të gjithë prisnim që çifti të rikthehej në muzikë me ndonjë produksion të ri, ata vendosën të ndërtojnë jetën plot me surpriza dhe aventura në një vend, që për hir të së vërtetës nuk ka asgjë të përbashkët me Kosovën dhe Shqipërinë, ndoshta detin, edhe pse ky i yni është më i mirë. Por duket se çifti i artistëve kanë zgjedhur të rikthehen aty ku nisën gjithçkam bë Shqipëri. Siç e dini prej disa ditësh Instagram, ka shtuar një opsion të ri ‘’Ask me a question-më bëj një pyetje’’, çka ka lejuar të ndjekësit të zbulojnë shumë gjëra për VIP-at e tyre të preferuar.

Lajmin e ka dhënë vetë Vesa, pasi një prej fansave të saj e ka pyetur nëse do të riktheheshin sërish në Shqipëri. ”Do të kthehemi dhe shumë më shpejt nga sa mendoni. Tashmë do të kemi tre destinacione të përgjithshme.. do të jetojmë midis Kosovës, Shqipërisë dhe Zelandës(çfarë kombinimi). Ndërsa kohë pas kohe edhe nëpër vende të tjera të botës..pse jo’’-ka shkruar ajo. Nuk na ngelet gjë tjetër vetëm Welcome in Albania!/Living

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *