Burrë e grua rrihen me njëri-tjetrin në Radhimë, dhe të dy kërkojnë ndihmën e Policisë

Kronike Kryesore shtojca Sociale

Një rast i rrallë dhune në familje ka ndodhur në Radhimë të Vlorës. Këtë herë, dy ish-bashkëshortë, kanë ushtruar dhunë, reciprokisht ndaj njëri-tjetrit. Dhe nuk ka përfunduar me kaq. Por, të dy, menjëherë, më pas, i janë drejtuar Policisë me ankimim.

Nga ana e saj, policia e Vlorës, plotësoi kërkesë paditë për lëshimin e urdhrave të mbrojtjes së menjëhershme, për të dy protagonistët.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *