Ceremonia/ FIFA zgjedh trajnerin më të mirë të vitit

Sport

Në ceremoninë e FIFA-s e cila po zhvillohet në Londër është dhënë çmimi për trajnerin më të mirë të vitit.

Nuk ka surpriza pasi çmimi i takoi Didier Deschamps duke mposhtur Zidanen dhe Dalic.

auto Screenshot 111537815481

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *