Cili është politikani me të cilin ka qenë në shkollë Arian Çani?

Kryesore Showbiz

I ftuar mbrëmë në studion e “Zonë e Lirë” ishte peshëngritësi i njohur shqiptar, Artur Paskali.

Paskali dhe Çani njihen prej vitesh dhe gjatë bisedës së tyre në studio, Paskali rrëfeu se Çani ka qenë në shkollë me politikanin e njohur shqiptar, Bashkim Finon. Mirëpo duket se miqësia e tyre nuk është bërë shumë publike.

Të dy Çani dhe Fino kanë lindur në Gjirokastër dhe kjo ka bërë që mes tyre të ketë një njohje të pashmangshme, duke qenë se kanë frekuentuar të njëjtën shkollë.

ii-1.jpg

fino4.jpg

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *