Del lista e parë me emrat e portaleve që kanë probleme me regjistrimin, mes tyre protali i Fevizut, Zhejit dhe Lelës

Kryesore Sociale Teknologji

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare ka publikuar sot listën e portaleve që kanë probleme me regjistrimin. Lista është paraprake dhe jo përfundimtare, ndërsa deri më tani janë evidentuar plotë 44 prej tyre që kanë probleme duke filluar që nga mos regjistrimi fare në QKB dhe deri te mos deklarimi i NIPT-it në AKEP.

 

AKEP i bën thirrje drejtuesve të tyre të pajisen me nipt në Qendrën Kombëtare të Biznesit dhe brenda 72 orësh të deklarojnë niptin përkatës në seksionin Kontakt të faqes së tyre online, në të kundërt faqet e tyre do të mbyllen.

Wbet që kanë probleme me regjistrimin

 

24-ore.com

360grade.al

Albpress.org

Argjirolajm.net

Botasot.info

Diell-online.al

Durreslajm.al

Ekskluzive.al

Eperditshmja.com

Exit.al

Folshqip.al

Gazetaimpakt.com

Hashtag.al

Ina-online.net

InfoElbasani.al

Infopasqyra.com

Insajderi.com

Javaneës.al

Korrieri.org

Lajme.net

Lajmeonline.al

Lajmi.net

Lajmifundit.al

Liberal.al

Noa.al

Opinion.al

Opozita.com

Orikumineës.com

Pacensure.com

Perqasje.com

Politiko.al

Publik.live

Reporter.al

Respublica.al

Sarandaëeb.net

Shqiperia.com

Skandal.al

Sovrani.info

Superligash.com

Tesheshi.com

Tiktak.al

Tpz.al

Zjarr.tv

 

Pas skadimit të këtij afati, AKEP do të mbyllë çdo portal online që është i paregjistruar në Qendrën Kombëtare të Biznesit.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *