Denoncimi / ‘Shala e kalit të Saimir Tahirit kushton 7500 Euro’

Kryesore Politikë

Ish-ministri i Brendshëm publikoi sot disa foto duke bërë xhiro me kalë, por këto foto nuk kanë kaluar pa marrë vëmendje mediatike dhe politike.

Partia Demokratike me anë të nën kryetarit Edi Paloka shkruan se Tahiri bën show me kalë mbi shalë 7.500 euro

“Prisni më kot drejtësi për ministrin e Habilajve, ai drejtësinë e ka shaluar! Ja dhe adresa ku mund të gjeni edhe ju një shalë me çmim të kripur, që ish-ministri ia lejon vetes madje edhe publikisht…”, shkruan më tej Paloka.

paloka konf

Deklaratë e Partisë Demokratike, n/kryetari Edi Paloka

Ju prisni që Tahiri do të përballet me drejtësinë dhe të dënohet për faktin se e ktheu policinë në hamalle droge të Habilajve?!

Ish-ministri i kushërinjëve të drogës, nuk e ka fare shqetësim daljen nesër para gjykatës.
Madje ai e sfidon drejtësinë, duke shaluar mbi 7.500 euro mbi kalë…
Shala mbi të cilën relaksohet Tahiri, në internet nuk blihet dot më lirë se 7.500 euro.

Prisni më kot drejtësi për ministrin e Habilajve, ai drejtësinë e ka shaluar!
Ja dhe adresa ku mund të gjeni edhe ju një shalë me çmim të kripur, që ish-ministri ia lejon vetes madje edhe publikisht…

***

Linku i bashkëngjitur deklaratës së PD-së, sipas së cilës në këtë faqe është blerë shala 7.500 euro.

https://www.hermes.com/us/en/product/hermes-cavale-jumping-saddle-H068327CK2165X/

01293af1-ea12-4462-8d38-53d96e6d5937

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *