Denoncimi te Berisha: Oficeri që heton Emiljano Nuhun, bashkëpunon me krimin

Lajme Politikë

Ish kryeministri Sali Berisha publikon ne profilin e tij ne fb, një denoncim sipas te cilit një nga oficerët e SHÇBA të Durrësit që hetojnë oficerin  Emiljano Nuhu ka qenë i përjashtuar më parë nga policia.

Në denoncim thuhet se Fatos Hasani “është futur ne pune vetem per te bashkepunuar me krimin dhe per te mbajtur ne kontrroll me presione punonjesit e policise te mos cenohen parcelat e kanabisit dhe nuk dihet sesi eshte ripranuar ne Polici pasi ka qene i perjashtuar”

Ja kush heton oficerin Emiljano Nuhu!

Krimi eshte merite per lartesimin ne poste per kreun e meduzes Kallam Deshtakun!

Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital. sb

“Z.Berisha cila SHÇBA do ta hetoi rastin e oficerit Nuhu? SHÇBA e Durresit qe ka oficerin me te felliqur dhe korruptuar te vendit Fatos Hasanin? Ky oficer eshte futur ne pune vetem per te bashkepunuar me krimin dhe per te mbajtur ne kontrroll me presione punonjesit e policise te mos cenohen parcelat e kanabisit dhe nuk dihet sesi eshte ripranuar ne Polici pasi ka qene i perjashtuar per “Shkelje te betimit policor dhe abuzime te renda me atributet e policise”. Per perjashtimin e tij ai i ka humbur te gjitha gjyqet e çdo shkalle gjyqesori dhe nuk duhej te ishte fare pjese e Policise.Me date 19shtator 2018 doli te fiks fare duke i thene qytetarit tru tallash dhe su mor asnje mase ndaj tij.Mjafton te kerkoni emrin e tij ne google dhe del qe ka humbur cdo gjyq per rikthimin e tij.Ju lutem anonim.”

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *