Deputetët ja mbathën me vrap nga tërmeti, urimi i sinqertë i qytetarit: T’ju kishte zënë brenda

Politikë Sociale

Ndërsa sot, fill pas tërmetit, njerëzit merrnin të afërmit e tyre dhe i pyesnin nëse ishin mirë dhe a kishin pësuar gjë, për politikanët kishin një urim krejt tjetër. Siç shihet edhe në komentet që shoqëronin sot shkrimet e Gjurma.al për situatën që shkaktuan lëkundjet e forta, qytetarët uronin që tërmeti ti zinte politikanët brenda ndërtesave. Për më shumë shihni disa nga komentet e qytetarëve.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *