Derbi, tifozët e Tironës shpërthejnë ndaj Braçes dhe qeverisë/ Video

Kryesore Sport Vendi

Tifo-grupin e Tiranës, “Tirana Fanatics” në derbin e sotëm nuk kanë munguar sulmet ndaj zvëndeskryeministrit Erion Braçe, tifozit të Partizanit.

Ultrasit bardheblu kanë shpërthyer në kore antiqeveri dhe anti kryeministrit Edi Rama gjatë derbit të sapombyllur me Partizanin.

Siç dëgjohet edhe në videon ekskluzive nuk mungojnë thirrjet “Rama ik, Rama ik”. Por mbi të gjitha ato këndojnë edhe kundër zëvendëskryeministrit Erion Braçe.

Tifo-grupin e Tiranës, “Tirana Fanatics” në derbin e sotëm nuk kanë munguar sulmet ndaj zvëndeskryeministrit Erion Braçe, tifozit të Partizanit.

Ultrasit bardheblu kanë shpërthyer në kore antiqeveri dhe anti kryeministrit Edi Rama gjatë derbit të sapombyllur me Partizanin.

Siç dëgjohet edhe në videon ekskluzive nuk mungojnë thirrjet “Rama ik, Rama ik”. Por mbi të gjitha ato këndojnë edhe kundër zëvendëskryeministrit Erion Braçe.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *