Dhunonin prindërit në Berat, pranga dy agresorëve

Kronike

Policia e Beratit ka arrestuar në flagrancë për “dhunë në familje” dy shtetasit me iniciale, A.Xh,32-vjeç dhe K.C,25-vjeç,të dy banues në Berat. Shtetasit e sipërpërmendur janë arrestuar në flagrancë nga policia pasi kanë ushtruar dhunë ndaj prindërve të tyre.

Konkretisht shtetasi A.Xh ushtronte dhunë fizike sistematike ndaj nënës së tij M.Xh,60-vjeçe dhe K.C ushtronte dhunë fizike dhe psikologjike ndaj babait të tij,F.C,47-vjeç. Ndaj 2 prindërve të dhunuar janë lëshuar edhe “Urdhëra Mbrojtjeje” nga Gjykata e Beratit.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *