“Di më shumë se ju, peng gjithë jetën do t’i mbetet atij që i dha…”, flet shoku i Xhaferit

Kronike Kryesore

Teksa postimet e njerezve qe i njihnin dhe jo dy viktimat e krimit te pasionit qe tronditen Tiranen te premten ne mengjes jane te shumta dhe vijojne ende ne profilin e autorit, miku i ngushte i Xhafer Mates eshte munduar “te neutralizoje” debatin dhe sherrin qe ka plasur ne komente mes njerezve qe shprehin mendime te ndryshme mbi ngjarjen. Ai u lutet te mos vijojne duke share por te luten per shpirtrat e te dyve. E ne nje moment, teksa i pergjigjet nje komentuesi, miku i Xhaferit thote: “Fajin me te mall qe do ti mbetet peng ne shpirt per te gjith jeten krimin qe beri eshte personi i cili ka siguruar armen te ndjerit se ne te ketilla kushte depresioni nuk i jepet arme ne dor !!! Ai mban pergj i mbyll komentet e mia flm per ata qe komentuan pozitivisht i pergezoj u prehshin ne paqe te dy”.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *