Dilema, si ndahet Aurela Dashnorit apo Dashnori Aurelës?

Kryesore Showbiz

Aurela Gaçe është diva e muzikës shqiptare. Çdo projekt muzikor i që sjell kthehet shumë shpejt në hit.

Këngëtarja njihet për natyrën e drejtpërdrejtë dhe plot komike. Rasti kur përmendi kolegun e saj Dashnor Diko pushtoi faqet rozë dhe të njëjtën vëmendje do marrë deklarata e saj e rradhës.

Në një fotografi të publikuar në profilin e saj në Instagram, shkruajti:

“Tani, ose unë si ndahem Dashnorit, ose ai s’më ndahet mua, se s’ka shpjegim tjetër. O Nori, e mban mend si më thoshe atëherë? -Po të ngacmoi njeri, tregoji Dashnorit. Shokë të vërtetë ere amani se ju e merrni ters, keni mendje të keqe. Ishte viti 1995, mbas skene”.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *