“Doni të punoni me ne?”, ambasada amerikane nxjerr njoftimin e rëndësishëm. Ja çfarë ofron

Kryesore Politikë

Ambasada amerikane ne Tirane ka dale sot me nje ftese per gjithe te inetresuarit qe duan te punojne me te. Me nje shenim ne faqen e tij ne FB, ambasada amerikane fton gjithe te interesuarit te garojne per disa pozicione pune.

ambasada-amerikane-ne-shqiperi-700×467

Njoftimi i ambasades

Doni të punoni me ne? Mundësi punësimi! Ambasada Amerikane në Tiranë po kërkon aplikantë të kualifikuar dhe që përmbushin kriteret për pozicionet e Nënpunësit për Hetimet mbi Mashtrimet në Zyrën Konsullore dhe të Mbikëqyrësit për Transportin në Zyrën e Shërbimeve të Përgjithshme. Për më shumë informacion dhe aplikimet, klikoni këtu: https://bit.ly/2LOdcnL

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *