Duka: Humba besimin, por Roshi na solli golin

Kryesore Sport Vendi

Presidenti i FSHF, Armand Duka nuk e ka fshehur tensionin që ka pasur gjatë ndeshjes me Moldavinë. Ai u shpreh për ‘Supersport’: “Tashmë, pas lojës jam i kënaqur, sepse kisha shumë presion deri kur bëmë golin.”

“Humba besimin, se nuk krijuam ndonjë gjë e të madhe, derisa u fut Roshi dhe arritëm golin. Kjo ishte një detyrë shtëpie që u arrit, edhe pse në letër Shqipëria ishte më e favorizuar e Moldovia.  Kjo fitore për një klimë më pozitive përreth ekipit”, deklaroi Duka pas ndeshjes që u kurorëzua me dy gola te shenuar ndaj moldavëve.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *