Dy lëkundje tërmeti në Shqipëri

Kronike Kryesore Lajme Slider kryesore

Rikthehen lëkundjet e tërmetit në Shqipëri. Dy lëkundjet janë regjistruar në Kukës dhe në Dibër.

Gjysmë orë më parë lëkundje tërmeti me magnitudë 4,4 e shkallës Rihter u regjistrua 18 km larg Kurbneshit.

Ndërsa tërmeti i dytë u ndje në në zonën e Dibrës me mangitudë 4.3 dhe thellësi 2 km.

Magnitude 4.3
Region ALBANIA
Date time 2020-01-19 12:52:32.5 UTC
Location 41.84 N ; 20.25 E
Depth 2 km
Macroseismic
Intensity
III Effects: Weakly Felt
Distances
68 km NE of Tirana, Albania / pop: 375,000 / local time: 13:52:32.6 2020-01-19

22 km NW of Peshkopi, Albania / pop: 14,900 / local time: 13:52:32.6 2020-01-19

17 km NE of Kurbnesh, Albania / pop: 1,500 / local time: 13:52:32.6 2020-01-19

Magnitude 3.8
Region ALBANIA
Date time 2020-01-19 12:38:14.8 UTC
Location 41.81 N ; 20.18 E
Depth 25 km
Macroseismic
Intensity
III Effects: Weakly Felt
Distances
61 km NE of Tirana, Albania / pop: 375,000 / local time: 13:38:14.8 2020-01-19

25 km NW of Peshkopi, Albania / pop: 14,900 / local time: 13:38:14.8 2020-01-19

9 km NE of Kurbnesh, Albania / pop: 1,500 / local time: 13:38:14.8 2020-01-19

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *