Dy shenjat e horoskopit që shquhen për xhelozi

Horoskopi Kulturë Lifestyle Të tjera

Astrologët kanë përcaktuar se dy shenjat e horoskopit ajo e gafores e luanit janë ato që kanë më shumë xhelozi.

 

Gaforrja

Një Gaforre në shumicën e kohës nuk është e sigurtë për dashurinë e partnerit. Gaforret kanë xhelozi të theksuar. Ata thjesht dinë ta fshehin mirë diçka të tillë. Nga një lidhje ata kërkojnë siguri, përkëdhelje dhe diçka që përkrah mirë “guaskën” e tyre.

 

Luani

Thuhet se në dashuri Luanët janë besnikë dhe kanë nevojë të paparë të dinë të njëjtën gjë për partnerin e tyre. Vëmendja dhe përkushtimi është shumë i rëndësishëm për ta. Është e thjeshtë të bësh xheloz dikë të shenjës së Luanit, të cilët mund të bëhen edhe të pamëshirshëm nëse shohin që partneri i tyre është i përqendruar diku tjetër ku s’është ai.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *