E diela tragjike për pushuesit shqiptar, mbytet një fëmijë në Shkodër dhe një 68 vjeçar në Durrës

Kronike Kryesore shtojca

Ka qenë tragjike e diela e sotme për pushuesit shqiptar. Dy ngjarje të rënda janë shënuar në Shirokë të Shkodrës dhe te Shkëmbi i Kavajës në Durrës, ku kanë mbetur të mbytur një fëmijë dhe një 68 vjeçar. Personi që është mbytur te Shkëmbi i Kavajës mësohet se quhet Agur Isufi, i cili kishte ardhur për pushime. Edhe pse iu është dhënë ndihma e parë raportohet se ai nuk ka arritur të mbijetojë.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *