Erion Kristo: Në Vlorë edhe një gomar po të vendosësh me siglën e PS, fiton gomari

Kryesore

Vlora njihet si bastion i të majtës, madje në këtë qytet është deputet edhe kryeministri Edi Rama. Për ta përforcuar bindjen e tij, se ky qytet nuk ndryshon bindje, pedagogu Erion Kristo tha në studion e BOOM se “në Vlorë edhe një gomar po të vendosësh në siglën e PS, fiton gomari”.

Pjesë nga biseda

Fiori Dardha: Nëse si përfaqësues i shoqëerisë civile do të zgjidhnin emrin e Erion Kristos për të kandiduar, qoftë edhe si kandidat i pavarur për Vlorën do ta pranoje?

Erion Kristo: Jo

Fiori Dardha: Pse?

Erion Kristo: Nuk e di sa vlonjatë ka, kanë ikur të gjithë. Politika nuk është pasioni im. Nuk kam ndonjë ambicje.

Fiori Dardha: Sepse votat mund ti kishe…

Erion Kristo: Në Vlorë është kështu, që edhe një gomar po të marrësh dhe ta vësh me siglën e PS, fiton gomari.

Fiori Dardha: Po pse është kjo mendësi?

Erion Kristo: Ka qenë Shkodra “Shkodra heroike me Partinë Demokratike” është “Vlora jonë heroike me Partinë Socialiste”

Loading...

1 thought on “Erion Kristo: Në Vlorë edhe një gomar po të vendosësh me siglën e PS, fiton gomari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *