Erion Veliaj tregon për herë të parë: Si ma dha Ajola lajmin që do bëhem baba

Politikë

Erion Veliaj ishte i ftuar në “Pushime on Top” ku foli për punën, por edhe për familjen
dhe sidomos pritjen e djalit. I pyetur se si e kishte marrë vesh lajmin e shtatzënisë ai
tha: “Nuk isha në zyrë. Sa shkova në shtëpi atë darkë Ajola më tha “Hë”. “Hë”, i
thashë. “Hë pra”, më tha. ‘Si hë pra’, i thashë. ‘Hë pra ti pra’, më tha sërish. ‘Si hë pra
unë’, i thashë. ‘Qenke shtatzënë?’. Ishte një si lojë që unë duhej ta hamendësoja që
ishte shtatzënë. Ishte shumë qejf”.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *