Erjona Parruca Mourlon, njihuni me të dashurën e Izet Haxhisë që po e kercënojnë

Kronike Kryesore shtojca

 

 

Ajo që njihet si e dashura e njeriut që nga drejtësia shqiptare është dënuar për vrasjen e Azem Hajdarit, Izet Haxhisë, quhet Erjona Parruca Moulron. Ajo është një soprano dhe aktualisht jeton në Francë. Për të evituar kërcënimet por edhe paragjykimet ajo në publik njihet me preudonimin “Franca”. E njohur me Izetin gjatë qendrimit në Turqi, ajo i ka qendruar atij pranë dhe ka vendosur ta mbështesë edhe tashmë që ai është kthyer në Shqipëri për të vuajtur dënimin dhe për tu përballur edhe me drejtësinë. Ajo është kthyer tashmë në të vetmen burim informacioni dhe zë i Izetit jashtë mureve të burgut, duke bërë publike çdo qendrim të tijin. Kujtojmë se Izet Haxhija ka deklaruar se nëse do rihaper çështja“Hajdari” do të shkaktojë një tërmet në politikën shqiptare.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *