Type to search

Kulturë Lifestyle

Femrat duan meshkujt me humor, ja pse

Ndaje

Meshkujt me sens të mirë humori janë dhe patnerët më të çmueshëm në një lidgje dhe pasi ndryshe buzëqeshja e tyre është dhe arma më e fuqishme për joshjen e femrave.

Ndërkohë që ndodh e kundërta nëse do të flasim për gjininë tjetër, ndonëse thuhet se femrat me humor mundt ë pëlqehen nga meshkujt një gjë e tillë nuk është e vërtetë.

Studimet tregojnë se meshkujt me sens të mirë të humorit kanë më shumë shanse të kenë kontakte fizike me një femër të cilës i pëlqen humori i mashkullit. Por, kur një femër e bën të qeshë një mashkull, kjo nuk i rrit shanset për marrëdhënie seksuale.

Hulumtuesit kanë nxjerrë edhe një konstatim interesant nga eksperimentet që kanë kryer. Ata kanë deklaruar se femrat e lidhin humorin me të qenit më mendjehapur, jo me inteligjencë.

Më herët, supozimi ka qenë se femrat joshen nga meshkujt qesharakë për shkak se besojnë që lloji i tillë i meshkujve, janë më inteligjentë. Tani, hulumtuesit sugjerojnë se femrat duan meshkuj qesharakë sepse besojnë që lidhja me ta është më argëtuese dhe jeta bëhet më e lehtë. Living

Lini një koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *