Fleckenstein: Shqipëria hap negociatat pa kushte me BE, urime!

Politikë

Gjurma 17/04/2018

Raportuesi për Shqipërinë në Parlamentin Evropian, Knut Fleckenstein, uron Shqipërinë për çeljen e negociatave, duke e konsideruar një hap të madh për vendin. Me anë t ë postimi në Twitter, ai thotë se rekomandimi është i pakushtëzuar nga komisioni i BE-së dhe se Shqipëria e meriton.

FleckensteinUrime! Jam shumë i lumtur. Një hap i madh përpara për Shqipërinë! Rekomandim i pakushtëzuar nga komisioni i BE-së për hapjen e negociatave. Shqipëria e meriton! Dhe tani ne presim që të bien dakord gjithashtu në Këshill. 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *