FOTOT/ I kërrusur dhe i veshur çuditshëm si një plak, Berisha në Gjirin e Lalzit

Kryesore Politikë

 

 

Megjithëse e mohon rregullisht sa herë ia përmendin, Berisha vazhdon të kalojë shumë kohë në vilën luksoze përballë detit në Gjirin e Lalzit.

 

Banorët e paktë të tetorit dhe vizitorët e fshatit turistik Lura mund ta shohin ish-kryeministrin të shëtisë çdo ditë pak metra larg brezit të rërës.

 

 

 

I kërrusur dhe me një veshje të çuditshme, kjo foto e botuar sot nga gazeta DITA, tregon Berishën duke ecur dy ditë më parë pranë vilës së tij në vijën e parë të vilave të fshatit turistik.

 

Fshati Lura në Gjirin e Lalzit afër kepit të bukur të Rodonit njihet si vendqëndrimi veror i shumë personazheve të politikës, biznesit dhe drejtësisë, por edhe si simbol i korupsionit dhe abuzimit me pushtetin.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *