FOTO/ Konkurrencë me sensualitet, deputetja Borova vjen me minifund në Parlament

Politikë Showbiz

Janë të njohura tashmë disa nga deputetet, të cilat spikasin me hijeshinë e tyre në veshje, por ka një hyrje të re në këtë sektor.

Ajo është Ambra Borova, e cila mori mandatin e deputetes pasi u lanë nga deputetët në shkurt. Ambra është shfaqur në Parlament me një fustan të shkurtër dhe duhet thënë se i rri mjaft bukur.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *