Foto-Lajm / 75-vjetori i Çlirimit, “Nënë Shqipëri” me yllin komunist shfaqet para Universitetit

Të veçanta

Pas zbukurimit të Bulevardit “Dëshmorët e Kombit” me portretet e Heronjve të Popullit, një tjetër dekorim i është bërë Tiranës.

Imazhi i monumentit ‘Nënë Shqipëri’ është shfaqur mbrëmjen e së dielës para Korpusit të Univeritetit të Tiranës.

Këtë vit Shqipëria kremton 75-vjetorin e çlirimit nga pushtuesit nazi-fashistë dhe bashkëpunëtorët e tyre vendas.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *