Foto/ Trendi i ri  i femrave, bikinit i veshim

Kulturë Lifestyle

 Duket sikur vera është bërë për të eksperimentuar me veshjet dhe trendet e fundit të Instagramit. Një trend i ri është edhe ai i veshjes së pjesës së siperme të rrobabanjove mbrapsh.

 

Është kaq e thjeshtë dhe duket sikur është zgjidhja e të gjithë problemeve tona me rripat e rrobave të banjës.

Mjafton të vishni bikini trekëndore për të bërë më pas këtë lidhje që përveç se komode është edhe shumë po shumë fare sexy.

Kush po thoshte se rrobat e banjës duhen ndërruar për ta marrë ngjyrën të njëtrajtshme në të gjithë trupin?

Me siguri e ka patur gabim, pasi me këtë truk duket se do ta kalojmë gjithë verën me vetëm një palë rroba banje. Marre nga Citynews.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *