Fotot e emrat e të pesë personave më të rrezikshëm në Shqipëri

Kronike Kryesore Lajme Slider kryesore

Arrestimi i 50 personave më të kërkuar në Shqipëri janë objekt I punës së Njësisë së Kërkimit. Ndërkohë janë  publikuar dhe fotot e 5 më të rrezikshmëve.

njoftimi  Policise

50 personat më të kërkuar në Shqipëri, objekt i punës së Njësisë së Kërkimit.

Në kuadër të punës për kapjen e personave të shpallur në kërkim, nisur nga rrezikshmëria e theksuar e secilit prej personave, bazuar në veprën penale që ka kryer dhe në masën e dënimit të marrë nga gjykatat, duke filluar nga masa më e rëndë, burgim i përjetshëm dhe deri në 25 vjet burgim, është përcaktuar lista me 50 personat më të kërkuar, që do jenë objekt i punës së forcës së posaçme.

Njësia e Kërkimit do të marrë gjithë masat e duhura për realizimin e kërkimit të këtyre personave dhe kapjen e tyre, duke bashkëpunuar me strukturat përkatëse në Drejtoritë Vendore të Policisë, si dhe me strukturat homologe të vendeve evropiane që bëjnë pjesë në rrjetin ENFAST.

Policia e Shtetit është e vendosur për të kapur dhe çuar para drejtësisë të gjithë personat e kërkuar dhe në këtë kuadër kërkon edhe bashkëpunimin e qytetarëve që pas çdo publikimi të fotove të personave në kërkim, në rast se disponojnë informacion mbi vendndodhjen e tyre, të njoftojnë në “Komisariatin Dixhital” apo numrin falas 112, duke u siguruar anonimat të plotë dhe reagim të menjëhershëm.

#112PoliciaeShtetit @ Drejtoria E Pergjithme E Policise Se Shtetit

Image may contain: 1 person, close-up and text

Image may contain: 1 person, text and close-upImage may contain: 1 person, text and close-upImage may contain: 1 person, beard, text and close-upImage may contain: 1 person, text

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *