FOTOT/ Ja kush janë dy të rinjtë pedofil që abuzuan me të mitur

Kronike Kryesore shtojca

 

Policia greke publikon fotot e dy pedofilëve shqiptarë të arrestuar për abuzim ndaj të miturve ne Makrohori, Veria.

Altin Gega lindur në Shqipëri më 21-01-1994 dhe Jorgo Bulick lindur me 18-09-1996 në Shqipëri së bashku me një të moshuar grek abuzonin ndaj të miturve në periudhën 2016-2017.

Policia bën të ditur se Altin Gega kishte lidhje me nënën e të miturve. Jorgo Bulicko ishte shoku i tij, ndërsa i moshuari shkonte me pagesë.

Të gjitha veprimet ndodhnin në dijeni të nënës së të miturve. Të tre pedofilët dhe nëna janë arrestuar dhe kryejnë dënimin.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *