FOTOT/Prezantohet opeli i së ardhmes, makinë elektrike dhe me shumë risi

Shkencë Teknologji

Opel ka prezantuar konceptin e makinës GT X Experimental, që sipas markës gjermane do të jetë e ardhmja e automobilëve.

Me një dizajn të ri si brenda, ashtu edhe jashtë, kjo makinë elektrike ka shumë risi teknologjike.

GT X Experimental është pionerja e makinave Opel që deri në vitin 2024 do të jenë të gjitha elektrike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *