Type to search

Botë Kryesore

Francë, zjarrfikësit i kthejnë shpinën përfaqësuesit të qeverisë në shenjë revolte ndaj shurdhërisë

Ndaje

Mësime nga Franca. Zjarrfikësit i kthejnë shpinën përfaqësuesit të qeverisë gjatë një ceremonie zyrtare dhe largohen në shenjë revolte ndaj shurdhërisë që po tregon qeveria karshi kërkesave të protestuesve.

Lini një koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *