Frika nga rrjedhja e votave, grupi i PD nuk do jetë i pranishëm në seancën e sotme

Kryesore Politikë shtojca

Grupi parlamentar i Partisë Demokratike ka vendosur që të mos jetë i pranishëm sot në seancën plenare ku dhe pritet të votohet projektligji “Për Shkollën e Magjistraturës”. Ndonëse grupi demokrat vazhdon mbledhjen në ambientet e selisë blu, burime nga PD kanë bërë me dije se deputetët e djathtë nuk do të jenë në seancë. Kjo natyrisht që është një vendimmarrje për të mos i lënë mundësi ndonjë të papriture që ka të bëj me rrjedhjen e votave dhe votimin e projektiligjit.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *