Frika nga virusi kinez, ambasada apel shqiptarëve që jetojnë në Kinë

Lajme Sociale

Ambasada shqiptare ne Kine fton te gjithe shqiptaret qe jetojne, studiojne e punojne atje qe te regjistrohen sa me pare dhe te bejne identitetin e tyre dhe te regjistrohen adresen e tyre.

“Ftohen te gjithe shtetasit shqiptare si dhe bashkekombasit e trevave shqiptare qe studiojne apo punojne ne Kine te njoftojne prane ambasades identitetin, aktivitetin (angazhimin) si dhe vendndodhjen (adresen) dhe telefonin ose wechatin. Regjistrimi ne data-bazën tone do te ishte i dobishem per cdo rast nevoje mbeshtetje reciproke perfshi dhe ndjekje situatash me risk te larte shendetesor si kjo qe po kalojme. Lutem identifikohuni ne e-mailin tone:
embassy.beijing@mfa.gov.al”, thuhet ne njoftimin e ambasades shqiptare ne Shangai.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *