GAZETARJA E NJOHUR LARGOHET NGA ORA NEWS, JA KU DO E SHOHIM

Showbiz

Aurora Sulce, autore dhe moderatore e emisioneve“Ekopolitikë” dhe “Para e Pasuri” është larguar nga  Ora Neës’. Moderatorja është zhvendosur tek ‘CNN’, televizioni i ri që do të hapet në Shqipëri.

Mësohet se në brendin ndërkombëtar, Aurora do të jetë në postin e drejtoreshës për sektorin ekonomik, si dhe do të mbulojë emisionet kryesore të po kësaj fushe.

‘CNN’ është media qe ka një orientim drejt ekonomisë dhe duket se ka zgjedhur në krye të këtij sektori figurën kryesore të ekonomisë në ekranet shqiptare..

Fillimisht Aurora themeloi dhe moderoi emisionin “Të bësh ekonomi” në Neës 24, për të kaluar më pas në Ora Neës, me emisionet “Ekopolitikë” dhe “Para e Pasuri”. Aurora është po asht

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *