Gjashtë nga të arrestuarit e operacionit “Oaz” kërkojnë liri, mes tyre edhe Safer Bajri

Kronike Kryesore

Gjashtë nga nëntë personat e arrestuar si pjesë e grupit kriminal ‘Bajri’ janë shprehur kundër masës së sigurisë, duke kërkuar lirimin nga burgu.

 Ata që kanë kërkuar një masë më të lehtë sigurie Safet Bajri, Ilir Rustemi, Emrah Plakut, Ismet Idrizit, Denis Brajoviq si dhe Klaudio Hoxhallit.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *