Gjykata Kushtetuese, nesër mbledhja për kandidatët (Lista)

Kronike Lajme

Këshilli i Emërimeve në Drejtësi do të mblidhet nesër për verifikimin e kandidatëve për vendet vakante për Gjykatën Kushtetuese dhe Inspektorin e Lartë të Drejtësisë.

Mbledhja do të nisë në orën 16:00.

Në procedurën e verifikimit të kandidatëve për vendet vakante për Gjykatën Kushtetuese dhe Inspektorin e Lartë të Drejtësisë do të jenë

1.Altin Hazizaj

2.Anila Guri (Kristani)

3.Arta Vorpsi

4.Artur Malaj

5.Besnik Muçi

6.Dedë Kasneci

7.Elsa Toska

8.Eris Hysi

9.Fiona Papajorgji

10.Gëzim Allaraj

11.Ilir Mustafaj

12.Mimoza Qinami

13.Regleta Panajoti

14.Vladimir Gërmenji

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *